25-12-05

Kerst

Our little boy's first Christmas

Dag mijn kleine lieve Jonas,

Vandaag was het je allereerste Kerstfeest. Dit is voor mama en mij een hele bijzondere dag geweest. Jij bent immers het allermooiste kerstcadeau dat we ooit mochten ontvangen. Dit jaar ben jij ons kerstekindje, waar we zo lang naar uitgekeken hebben. Er zijn geen woorden voor de vreugde en het geluk die ik voel als ik je in mijn armen houd, of naar je kijk terwijl je ligt te slapen. En bij mama zie ik ook af en toe traantjes van geluk in haar ogen.

Maar je bent niet alleen voor ons een bron van vreugde. Ook je grootouders zijn gek van je. Om nog te zwijgen van mijn zus, je meter, en haar kinderen. Vooral je nichtje, die zou wel de hele tijd met je bezig willen zijn. Het is mooi om te zien hoe lief en zorgzaam ze met je omgaat. Ik denk dat ze je nog veel zal verwennen!

Vandaag was de familie dan bij elkaar voor het traditionele kerstfeest bij mijn zus, en jij was er natuurlijk de eregast. Maar al die drukte is toch nog wat veel voor jou, en bij momenten kreeg je het er wat van op de heupen. Dat zal nog wel veranderen, er komt een tijd dat jij wellicht duchtig je steentje tot die drukte zal bijdragen. Maar nu heb je toch nog rust en regelmaat nodig. Die proberen we je hier thuis dan ook zoveel mogelijk te geven.

Al bij al was je eerste kerst toch een mooie dag. Je hebt zelfs al enkele cadeautjes gekregen! Je nichtje heeft speciaal voor jou in zoutdeeg een mooi versierde letter "J" gemaakt. En al besef je het nog niet zelf, mij en mama doet het plezier om te zien hoe jouw aanwezigheid de mensen blij maakt. Dat is toch een klein beetje een afspeigeling van de geest van Kerstmis.

Zalige Kerst, mijn zoontje!

Je papa.

23:28 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

fijne dagen samen... alvast een heel gelukkig nieuwjaar gewenst van mij...
doe voorzichtig met vuurwerk....
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 27-12-05

*** de allerbeste wensen en alle goeds voor 2006!!
maak er een fijn en mooi jaar van.

Gepost door: jolanda | 02-01-06

Het is hier zo stillekes....

Gepost door: Anneke | 03-03-06

Pasen... komt eraan...
Kerst is al veeeel te lang voorbij!

Gepost door: Daphné | 03-04-06

De commentaren zijn gesloten.