18-08-05

Vergissing

Dag kleine jongen.

Vandaag is er iets grappigs gebeurd. Mama kwam wat vroeger van haar werk naar huis omdat ze naar de kinesist en de dokter moest. Toen ze de voordeur opende, dacht ze even dat ze zich vergist had en bij iemand anders binnengegaan was. Dat kwam zo.

We hebben opnieuw een heerlijk verlengd weekend aan zee achter de rug. Zalig uitgerust en van het mooie weer genoten. Waarschijnlijk was dit de laatste keer dat we naar de kust gegaan zijn voor je geboorte. We willen geen risico's nemen, en je geboortedatum komt nu toch wel zeer dichtbij. Dus zijn we ginds in de kinderwinkel de spulletjes gaan afhalen die we er voor jou gekocht hadden.

Een daarvan is een mooie kinderwagen. Die hebben we mee naar huis gebracht, en voorlopig in de inkomhal gezet. Toen mama de voordeur opende, zag ze je kinderwagen daar staan. In een flits dacht ze dat er iets niet klopte, dat ze aan het verkeerde adres was. Dan pas drong de realiteit tot haar door.

Zo zie je maar, al weten we reeds maanden dat je eraan komt, de veranderingen in ons dagelijks leven die zich zachtjes beginnen aan te dienen, kunnen soms bevreemdend zijn. Tussen weten en beseffen ligt er nog een hele kloof. Maar binnenkort zal jij er zijn om ons elke dag van de werkelijkheid van dit prachtige avontuur te doordringen...

Je verwonderde papa.

22:54 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi om hier elke keer te mogen lezen.
een kostbaar geschenk ook voor je kindje later!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 19-08-05

De commentaren zijn gesloten.