25-07-05

Thuis

Dag lieve jongen.

Tien dagen rust, tien dagen zonder brieven... Mama en ik hebben het er rustig van genomen aan zee. We hebben genoten. De eerste dagen met nog zeer warm weer, daarna iets frisser maar toch mooi. Enkel de laatste dagen was het grijs en regenachtig. Maar zoals je later misschien ook zal ervaren, de kust bij grijs weer heeft een heel eigen charme, een wat melancholische sfeer waar ik wel van houd. De kunst is te leren genieten van wat er is, het mooie ervan leren zien, en niet vitten op hoe het had kunnen zijn. Ik hoop dat jij je die levenskunst later ook eigen kan maken.

We hebben intussen een mooie kinderwagen voor je gekocht. Het wordt wel even wennen, zo'n "gevaarte" rondduwen overal waar we gaan. En ook even oefenen om het hele zaakje opgeplooid en opnieuw gemonteerd te krijgen wanneer we er met de wagen op uit trekken. We zullen onze bagage wat moeten beperken in de toekomst. Misschien niet eens zo slecht, als ik zie wat we zo allemaal meegesleurd hebben naar zee dat we nooit gebruikt hebben. Van de nood een deugd maken, heet dat...

En we zijn stilletjesaan beginnen nadenken over de geboortekaartjes. Keuze van het kaartje, teksten, lay-out, er komt heel wat bij kijken. Ongelooflijk hoeveel verschillende modellen de drukker ons toonde, hele boeken vol. En de kaartjes die ik het liefste zag, konden mama niet bekoren, en vice versa... Gelukkig zijn er voldoende die we beiden mooi vinden, dus daar komen we wel uit. Voor de tekst heb ik al een klein ideetje. Nog eventjes uitwerken, en dan horen wat mama ervan vindt.

En voor we de tekst kunnen vastleggen, hebben we nog iets heel belangrijks te doen. We hebben nog een peter en een meter voor je nodig. Wij weten al wie we willen vragen, maar zij weten het nog niet. Ik hoop dat ze ja zeggen, ze zullen zeker een goede peter en meter voor je zijn. Daar zorgen we in de komende dagen voor.

Nu moet ik mijn zaken klaarzetten om morgen naar het werk te gaan. Pijnlijk na tien zalige dagen met mama en jou...

Je papa.

22:19 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

aaahhh geboortekaartjes uitzoeken....
zoveel keus en zoveel moois!!
fijne woensdag verder en groetjes,

Gepost door: snoepie | 27-07-05

*** een fijne woensdag gewenst alvast!!

Gepost door: jolanda | 02-08-05

De commentaren zijn gesloten.