15-07-05

Zee

Dag kleine jongen.

De werkweek zit er weer op. Het was de laatste dagen opnieuw zeer warm. Dat is vermoeiend, vooral voor mama, die op haar werk geen airco heeft zoals ik. We zijn nu beiden wel aan wat rust toe. En die komt er, want we muizen er een weekje tussenuit. Morgen vertrekken we naar zee, tot maandag over een week. Tien volledige dagen!

Meestal verkiezen we andere vakantiebestemmingen. In de zomer gaat onze voorkeur meestal uit naar de Oostenrijkse bergen. Ook citytrips kunnen ons wel bekoren. Maar nu jij op komst bent, kiezen we ervoor geen risico's te nemen en dicht bij huis te blijven. En dus wordt het de Belgische kust. We houden beiden erg veel van de kust, we gaan er vaak in het weekend naartoe. Je kan daar tot rust komen, volledig ontstressen. Gewoon gezellig rondwandelen, iets gaan eten of drinken. Als het mooi weer is zomaar de hele namiddag op het terras, met een boek of wat muziek. Zalig.

En nu wordt het dus tien dagen ontspannen en genieten. Ik kijk er al naar uit, het is immers onze eerste echte vakantie dit jaar. Misschien gaan we wel naar de garnaalvissers te paard kijken in Oostduinkerke, daar kan ik dan stapels foto's van nemen. We zien wel.

In elk geval, ik hoop dat je later onze liefde voor de kust en de zee zult delen. Dat we er samen nog vele mooie ogenblikken mogen beleven.

Je zee-papa.

22:57 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heerlijk even bij komen voor jullie drietjes....
geniet er maar van.
groetjes van mij,snoepie.

Gepost door: snoepie | 18-07-05

De commentaren zijn gesloten.