14-07-05

Hasselt

Dag mijn jongen.

Mama heeft gisteren een vermoeiende dag gehad. Ze moest voor haar werk naar een bedrijf voorbij Hasselt, een hele dag lang. Om op tijd te komen is ze 's ochtends al vóór zeven uur vertrokken. En 's avonds zat het verkeer op de Brusselse ring zo vast, dat ze pas rond acht uur terug thuis was. Onnodig te zeggen dat ze moe was. Als je niet zwanger bent is zo'n dag al een hele opgave. Maar als je zo'n zes maand ver bent is het helemaal slopend.

Gelukkig zijn haar ouders, jouw grootouders, met haar meegereden. Ze hebben de gelegenheid aangegrepen voor een daguitstapje naar Hasselt. Zo zat mama tijdens de rit niet alleen in de wagen en ging de tijd aangenamer voorbij. Bovendien heeft mama tijdens haar zwangerschap al drie keer kort het bewustzijn verloren, door een bloeddrukval denken we. Daarom ben ik wel wat ongerust als ze alleen met de wagen op weg moet, en dus was ik blij dat ze gisteren gezelschap had.

Toen mama thuis kwam, zei ze dat jij je overdag gelukkig vrij rustig gehouden had. Als we niet beter wisten, zouden we denken dat je een brave jongen bent die weet dat je mama niet teveel mag storen tijdens het werk. Maar misschien voel je ergens wel aan dat jij en mama zich in een ongewone, stresserende situatie bevinden, en ben je daarom wel kalm. Je roert je meestal als de omgeving vertrouwd is en mama ontspannen. Zou zo'n ongeboren kindje als jij de beslommeringen, spanningen en vreugdes van je mama ervaren?

Je nieuwsgierige papa.

22:13 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk om te lezen dat je vrouw zich heeft vermaakt samen met haar ouders.
groetjes van mij,snoepie.

Gepost door: snoepie | 15-07-05

De commentaren zijn gesloten.