08-06-05

De eerste brief

Mijn lieve zoontje,

Over een goede drie maanden is het zover. Als het God belieft, mag ik je dan voor het eerst aanschouwen. Wij hebben zo naar je uitgekeken, je mama en ik. Lang hebben we gedacht dat het ons niet gegund zou zijn ooit een eigen kind in onze armen en ons hart te sluiten. We zijn immers niet meer van de jongsten. Toen we in het begin van dit jaar vernamen dat je mama zwanger was, was onze vreugde dan ook moeilijk te beschrijven.

Gedurende een paar maanden ben jij ons mooiste geheim geweest. Dan hebben we ook onze ouders, jouw grootouders, in onze vreugde laten delen. Iets vroeger dan we eigenlijk wilden. We zouden immers met hen op reis vertrekken, maar de dokter wou geen enkel risico met je nemen. En dus moesten we hen wel uitleggen waarom we thuisbleven. Ook zij zijn heel gelukkig met je komst.

Nu, opnieuw een aantal maanden later, zijn we er eindelijk aan toe om ons grote geheim aan de buitenwereld mee te delen. We hebben nog lang geaarzeld, uit vrees dat er toch nog iets zou mislopen. Maar nu zijn we al zover gevorderd, en alle onderzoeken hebben ons voldoende gerustgesteld, dat iedereen het mag weten. Jij komt eraan, even onafwendbaar als de zomer. En deze zomer wordt een van de mooiste en hoopvolste van ons leven...

23:13 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd ! met jullie aanstaande baby én met je nieuwe blogje. Veel succes !

Gepost door: Anneke | 09-06-05

Van harte... ... proficiat papa!
Wat is dit mooi, puur en vol verlangen geschreven!
Welkom lief kindje!
Groetjes en nog een fijn weekend!

Gepost door: Fleur | 10-06-05

De commentaren zijn gesloten.